Fa'asologa i le Alamanuia o Masini i le 2021

CNC machining auaunagaalamanuia o le a lavea se tulaga fou i le faaiuga o le sefulu tausaga.Ua valoia e le au popoto o auaunaga tau masini e sili atu i le $6 piliona i le 2021.

 

O lea la ua na'o le 9 masina le mamao mai le sefulu tausaga fou, ua fa'atuputeleina ma fa'atauva'a faleoloa masini CNC e maua ai so'o se avanoa tau maketi.Faatasi ai ma le tele o tekinolosi ua faʻafouina i tausaga taʻitasi, o le 2021 o le a aumaia ai ni taʻaloga tetele i le fale gaosi oloa o le a avea ma masani i tausaga a sau.

 

Mai i tekinolosi fa'afou i se tagata faigaluega tomai, o vaega ta'itasi uma o le a taua tele mo so'o se kamupani gaosiga.Faatasi ai ma lena mea ua fai mai, o le 5 sili atu le CNC machining service trends i le 2021. E aunoa ma se toe faʻalavelave, seʻi o tatou saʻo i totonu.

1.Fa'afouina Polokalama

MuamuaCNC gaosiga, o le gaosiga na faia na'o la'u masini tusi lesona e fa'agaioia ma vaavaaia se tagata i taimi uma.E le gata na mafua ai ona itiiti oloa na gaosia ae na mafua ai foi ni mea sese i oloa mulimuli.O le tuʻufaʻatasia o komepiuta i le gaosiga na faʻateleina ai le saoasaoa ma le saʻo o mea gaosi oloa e afe afe.Pau lava le mea e tatau ona e faia o le faʻaofiina o tulafono faʻavae i totonu o le polokalama ma o le a faʻagasolo mea mataʻutia e ala i masini ma le atoatoa.I aso nei, o auaunaga faʻaleaganuʻu uma e iai le CNC e fai ma o latou elemene autu.Mai le viliina, lathe, tipi saʻo, ma le liliu, o gaioiga uma gaosiga e faia e ala i le CNC machining e faʻateleina ai le tamaoaiga o fua.

Fa'agasologa o le tipiina o u'amea.Sa'o le fa'aogaina o masini CNC o fa'amatalaga u'amea
masini-uamea

 

I tausaga o lumanaʻi, o le faʻaogaina o ao, ma le mea moni faʻapitoa o le a faia se sao taua i le gaosiga o CNC.O faleoloa masini CNC pito i luga o loʻo faʻaogaina le tele o luga ole initaneti e faʻatumauina ai le gaosiga o gaosiga 24/7.O masini CNC e mafai ona faʻaogaina mamao e aunoa ma le faʻaogaina muamua o le tagata, faʻaitiitia ai le lamatiaga o lamatiaga i fale faigaluega.O mea moni fa'apitoa ma fa'atuputeleina o le a atili fa'atofuina ai le gaosiga.Au'aunaga tau masinie mafai e 'au'aunaga ona fa'avasegaina fa'amatalaga aupito itiiti i le mamanu o oloa ina ia fa'ateleina lona fa'aogaina.O isi fa'afouga fa'akomepiuta taua e aofia ai se masini mata pa'i ma fa'ata'ita'iga ata i lalo ole si'osi'omaga fa'atonutonu.

 

2.E sili atu ona taua le Aufaigaluega Tomai nai lo se isi lava taimi

O le alualu i luma i tekinolosi ua faʻaitiitia ai le numera o tagata faigaluega e manaʻomia e faia se galuega e tasi.O loʻo i ai se faʻalavelave tele ona o tekinolosi ua aveesea la tatou galuega.Ae ui i lea, e fai si mamao mai le mea moni.O le mea moni, o masini ua matua faʻaititia galuega i le gaosiga lava ia, o loʻo i ai se manaʻoga tele mo tagata tomai faʻatekonolosi e mafai ona faʻafetaui ma faʻataʻitaʻiga lata mai i masini masani ma faʻafaigofie le gaosiga o gaosiga.

O se tagata tomai fa'apitoa ma fa'agaoioia le gaosiga o le aseta sili lea i so'o se kamupani gaosi oloa, ma o le a avea i latou ma mea taua i le fa'atupulaia o le kamupani i le 2020. Ina ia avea ma ta'ita'i maketi, e mana'omia e kamupani oloa ona fa'afouina i latou lava i tekinolosi fa'aonaponei fou ma se tagata. o ai e mafai ona faʻaaogaina lelei.

ata004
Masini BMT

O le isi galuega taua a se tagata tomai faapitoa o le gaosiga o le faʻaaogaina o punaoa ma tekinolosi e faʻateleina ai le gaosiga ma faʻaitiitia otaota.O masini faʻaaogaina i le CNC Turning Service e mafai ona faʻaogaina mea mataʻutia ma le atoatoa.Ae ui i lea, o le galuega a se tagata tomai e tuʻuina atu le faʻatonuga saʻo ma mataʻituina le faagasologa atoa mo le maualuga maualuga.

Se'i vagana ua o'o mai le taimi e mafai ai e masini ona fatuina se oloa fa'ai'u na o latou lava, o le a tatou mana'omia i taimi uma se tagata faigaluega tomai e maua ai fa'ai'uga.E le gata i lea, o isi avanoa i le gaosiga e aofia ai suʻesuʻega ma atinaʻe, tausiga, faʻalauteleina o le faʻagasologa, faʻaleleia mea mataʻutia ma le tele o isi mea.

Mo mea taua e 3 o loʻo mulimuli mai, faʻamolemole vaʻai i le isi Tala Fou.


Taimi meli: Mati-23-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou