Aafiaga Feteʻenaʻi Rusia-Iukureini i luga o maketi tau tupe a le lalolagi

cnc-liliu-gaioiga

 

 

 

I le taimi ma le umi, o le aʻafiaga leaga o faʻasalaga o le tamaoaiga i Sisifo i luga o le tamaoaiga o le lalolagi e ono sili atu nai lo le feteenaiga a Rusia-Ukrainian lava ia.E le gata ina faʻalavelaveina le gaosiga o le lalolagi ma le sapalai o filifili ma faʻalavelaveina le faʻagaioiga masani o le maketi, ae faʻaleagaina ai tulafono tau fefaʻatauaʻiga tele ma faʻamalosia le unilateralism.O le va'aiga mo le tuputupu a'e o le tamaoaiga o le lalolagi o le a fa'aletonu ma sili atu ona le mautinoa.

CNC-Liu-Milling-Masini
cnc-machining

 

 

Ole tau ole malosi ole lalolagi

O Lusia o le lona lua lona lua o le lalolagi e fa'atau atu suau'u, o le fa'atauga sili ona tele o kesi i Europa, o fete'ena'iga i le va o Rusia ma Iukureini o lo'o fa'aauau pea ona una'ia le tau o le malosi o le lalolagi.Fete'ena'iga na amata ia Fepuari 24, 2022, 25 WT tau suau'u mama na si'itia mai le $91.59 i le paelo, ia Mati 8, mai le maualuga o le $123.7 i le paelo.Ina ua mae'a le aso 16 o Mati na pa'u i le $95.04 i le paelo, ia Mati 22, o le tau e $111.76 i le paelo.O loʻo siʻitia foʻi tau o le kesi faʻalenatura, o isi atunuʻu Europa i faʻalavelave "uma".

 

 

Metala seasea i le lalolagi atoa ma tau o mea mata

Rusia o le nickel, apamemea, uʻamea, ma le siosiomaga, alumini, titanium ma palladium ma platinum autu taʻiala minerale punaoa e pei o le gaosiga autu ma le faʻatau atu, pulea e uiga i le 10% o le lalolagi faasao apamemea.O le isi Ukraine ma Rusia, o se taua foi. gaosiga ma fa'atau kasa hydrogen.

okumabrand

 

 

 

Ina ua mavae le feteenaiga i le va o Rusia ma Iukureini, maketi volatility.E oʻo mai ia Mati 28, 2022, o le London metal exchange (LME) nickel, alumini, kopa tau na siitia i le 75.3%, 28.3% ma le 4.9% i le faaiuga o le 2021, ma aafia ai le tau o gaosiga o le tele o alamanuia i le lalolagi atoa.

CNC-Lathe-Lipea
Masini-2

 

 

Le a'afiaga i maketi tau tupe a le lalolagi

aafiaga a Ukraine taua i le tamaoaiga o le lalolagi, ae o loo taoto foi i le vevesi o maketi tau tupe.Ina ua maeʻa le taua i le va o Rusia ma Iukureini, UK, Siamani, Peretania, Saina ma shenzhen, o le nasdaq ma le dow Jones stock index ua matua pa'ū.Pe o le tau o maketi o oloa i Saina o lo'o lisiina i le US e sili atu i le $10000;

 

 

O isi itu i sisifo o le suauu Rusia embargo ma aisa i totonu o le faletupe tutotonu a Rusia faaagaga, na mafua ai foi le faaletonu o maketi o oloa a Rusia, o le tau o le ruble, tupe faavae, aitalafu a le malo e feagai ma se faasologa o faafitauli, e pei o le tulaga lamatia o le faaletonu faamalosia le faletupe tutotonu e lei tupu muamua. siitia le tului mai le 9.5% i le 20%.

viliina1

Taimi meli: Aukuso-26-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou