O Le Filemu ma le Atina'e e Tumau ma Autu o O Tatou Taimi

Fa'asagaga

 

O suiga tetele i le lalolagi i aso nei ua atili ai ona mautū le tulaga lautele o le filemu ma le atiina aʻe.

1. O le tulaga o le filemu, atiina ae ma manumalo-manumalo galulue faatasi ua atili malosi

I le taimi nei, o le tulaga faʻavaomalo ma faʻaitulagi o loʻo feagai ma suiga loloto ma faigata.Ua malepe le faiga faakolone tuai, ua leai ni poloka o le Cold War, ma e leai se atunuu po o se vaega o atunuu e mafai ona pulea toatasi mataupu o le lalolagi.E ui lava o mea le mautonu ma le mautinoa o loʻo aʻafia ai le filemu ma le atinaʻe o loʻo faʻatupulaʻia, o le filemu ma le atinaʻe o loʻo tumau pea le autu o The Times.

CNC-Liu-Milling-Masini
cnc-machining

 

 

O le tulaga faʻavaomalo o loʻo agaʻi atu i le malologa, ma o loʻo faʻatupulaia pea malosiaga mo le filemu i le lalolagi.O le a umi se taimi e alofia ai se taua fou a le lalolagi.Ina ua uma ona aafia i taua vevela ma taua malulu i le 20th seneturi, ua sili atu le naunau o le sosaiete o tagata mo le filemu nai lo se isi lava taimi muamua ma ua sili atu ona lelei le agai atu i le sini o le filemu ma le atinaʻe.O le tele o maketi o loʻo tulaʻi mai ma atunuʻu atinaʻe ua amata i luga o le ala vave o atinaʻe ma o loʻo faʻavavevave agai i le faʻafouina.

 

 

O le tele o nofoaga autu o atina'e ua faasolosolo malie ona fa'atutu i vaega eseese o le lalolagi.O lo'o fa'aauau pea ona aga'i atu le paleni fa'ava-o-malo i se itu e maua ai le filemu ma le atina'e o le lalolagi.O le filemu nai lo le taua, o le atinaʻe nai lo le mativa ma le felagolagomai nai lo le fefinauai o manaoga masani ia o tagata i le lalolagi atoa ma le malosi o le atinaʻe o tatou taimi.

okumabrand

 

 

2. Ua fa'ateleina le felagolagoma'i o atunu'u ma feso'ota'i

Faatasi ai ma le loloto atinae o le lalolagi multi-polarization ma le tamaoaiga globalization ma aganuu eseese, faamatalaga faaagafesootai faalauiloa faaauau pea, faiga eseese, ituaiga eseese, tulaga eseese o le atinae o le atunuu felagolagomai, felagolagomai, fiafia, faia "o nisi taimi-faigata fefiloi-ma-match. , O loʻo ia te aʻu oe," o le taunuuga o le nuʻu, ina ia iloa e itu vaega se tulaga manumalo-manumalo, e manumalo atili ai i le filemu ma le manuia lautele.

CNC-Lathe-Lipea
Masini-2

 

Talu mai le vaitau o le 1990, o le faʻavaveina o le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lalolagi atoa e le gata ina faʻalauteleina le faʻavasegaina o vaega eseese o gaosiga i luga o le lalolagi atoa, ma maua ai le tele o avanoa mo le atinaʻeina o le tamaoaiga o atunuu uma o le lalolagi, ae faʻalauteleina ai le felagolagomaʻi i le va o atunuu i le lalolagi. lalolagi.I le taimi nei, o le faʻapipiʻiina o le taua i fuafuaga tau atinaʻe ua avea ma faiga faʻavae autu a Saina, Amerika ma isi malo malosi o le lalolagi.

 

 

 

 

 

E leai se atunuu, e oo lava i le sili ona malosi, e mafai ona tu toatasi.O gaioiga a soʻo se atunuʻu e le gata ina popole ia te ia lava, ae e iai foi se aafiaga taua i isi atunuu.O le faiga o le fa'ato'ilaloina po'o le fa'amata'u i isi e ala i le fa'amalosi, po'o le sa'ilia o avanoa ma punaoa mo le atina'e e ala i auala le-filemu, a'o le amana'iaina o isi, ua fa'atuputeleina le le mafai.

5-axis

Taimi meli: Oke-24-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou