Na fa'afefea ona a'afia e le COVID 19 le Alamanuia Gaosi Mea i le 2020?

Ua matou suʻesuʻeina nisi o faʻamaumauga na aoina e malamalama ai i aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19 i fale gaosi oloa iinei i le lalolagi.E ui o a tatou sailiga atonu e le o faʻaalia ai le pisinisi atoa o le lalolagi, o le i ai o le BMT o se tasi o le Gaosiga a Saina e tatau ona maua ai ni faʻamatalaga o aga ma aʻafiaga o loʻo lagona e le fale gaosi oloa i Saina i le lautele lautele.

O le a le aafiaga o le COVID-19 i le Vaega o Gaosiga i Saina?

I se faapuupuuga, o le 2020 o se tausaga eseese mo le fale gaosi oloa, faatasi ai ma tumutumu ma ala e pulea e mea i fafo.A va'ava'ai i se fa'asologa o mea taua i le 2020, e faigofie ona iloa pe aisea ua tupu ai lenei mea.O kalafi o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai pe faʻafefea ona fesuisuiaʻi fesili ma poloaiga ile BMT ile 2020.

 

ata001
ata002

Faatasi ai ma le tele o gaosiga o le lalolagi o loʻo faia i Saina, o le amataga o le coronavirus (COVID-19) faʻamaʻi i Saina na afaina ai kamupani i le lalolagi atoa.E taua le matauina ona o Saina o se atunuu tele, o taumafaiga malosi e taofiofia le siama na mafai ai ona le afaina nisi o itulagi ae tapunia atoa isi itulagi.

A o vaʻavaʻai i le faʻasologa o taimi, e mafai ona tatou vaʻaia le faʻateleina o le gaosiga o Saina ia Ianuari ma Fepuari 2020, e oʻo atu i le masina o Mati, a o taumafai kamupani Saina e faʻaitiitia le lamatiaga o le sapalai e ala i le toe faʻafoʻiina o latou gaosiga i Saina.

Ae pei ona tatou iloa, o le COVID-19 na avea ma faʻamaʻi faʻavaomalo ma i le aso 23 o Ianuari, na ulufale ai Saina i lana loka muamua i le atunuʻu.A'o fa'ataga le fa'aauauina o fale gaosi ma faufale, o le aofa'i o tagata faufau ma inisinia o lo'o tu'uina atu oka mo vaega gaosi na fa'aitiitia i masina o Aperila, Me ma Iuni a'o tapunia pisinisi, o tagata faigaluega na nonofo i le fale ma fa'aitiitia tupe fa'aalu.

ata003
ata004

Na faapefea ona tali atu le fale gaosi oloa ile COVID-19?

Mai a matou suʻesuʻega ma le poto masani, o le toʻatele o tagata gaosi Saina o loʻo tatala pea i taimi uma o faʻamaʻi ma e le manaʻomia ona faʻaulu a latou tagata faigaluega.A'o fa'aletonu pisinisi fa'atekonolosi fa'atekonolosi i le 2020, e to'atele ua va'ava'ai e su'e ni auala fa'apitoa e fa'aoga ai lo latou gafatia fa'aopoopo.

Faatasi ai ma le faʻatusatusaina o le le lava o ventilator ma Personal Protective Equipment (PPE) i Saina, na taumafai le au gaosi oloa e toe faʻaaogaina ma faʻaoga o latou gafatia faaopoopo e gaosia ai vaega latou te leʻi gaosia.Mai vaega o le ventilator e oo atu i talipupuni foliga 3D Printer, ua faʻaogaina e le au gaosi Saina lo latou poto ma tomai e auai i le taumafaiga a le atunuʻu e taumafai e faʻatoʻilaloina le COVID-19.

Na fa'afefea ona a'afia e le COVID-19 filifili sapalai ma tiliva?

I le BMT, matou te faʻaaogaina uta ea pe a tuʻuina atu galuega mai faleoloa paaga faavaomalo;o lenei mea e mafai ai ona matou tuʻuina atu tau maualalo vaega gaosia i le taimi faʻamaumauga.Ona o le maualuga o le tele o PPE o loʻo lafo atu i Saina mai fafo, ua i ai ni faʻatuai laiti i vaʻaiga vaalele faavaomalo ona o le faʻamaʻi.Faatasi ai ma taimi tilivaina faʻateleina mai le 2-3 aso i le 4-5 aso ma le mamafa faʻatapulaʻaina o loʻo tuʻuina atu i pisinisi ina ia mautinoa le lava gafatia, sapalai sapalai ua faʻavaivaia ae o le mea e lelei ai, e leʻi faʻafefeteina i le gasologa o le 2020.

Fa'atasi ai ma fuafuaga fa'aeteete ma fa'aopoopoga fa'aopoopo e fausia i taimi e ta'imua ai le gaosiga, ua mafai ai e le BMT ona fa'amautinoa ua tu'uina atu galuega a le matou kalani i le taimi tonu.

CNC-machining mo le sa'o

Fa'atulaga loa se Fa'amatalaga!

O e saili e amata lauCNC Machined Vaegagaluega faatino i le 2021?

Po'o le isi itu, o lo'o e su'e se tagata fa'atau oloa ma fa'amalieina paaga?

Saili pe fa'afefea ona fesoasoani le BMT i lau poloketi e amata mai le fa'atulagaina o se upusii i aso nei ma va'ai pe fa'afefea ona fai se eseesega o tatou tagata.

O la matou 'au fa'apolofesa, poto, fa'amaoni ma fa'amaoni o tekinisia ma fa'atauga o le a tu'uina atu fua fautuaga mo le Faufautua ma e mafai ona taliina so'o se fesili fa'apitoa e te maua.

Matou te i ai pea iinei, e faʻatali mo lou auai.


Taimi meli: Mati-06-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou