Tekinolosi Uila

cnc-liliu-gaioiga

 

 

 

Faatasi ai ma le atinaʻeina o alamanuia e pei o uʻamea ma uʻamea, alamanuia petrochemical, vaa ma malosiaga eletise, o le uelo fausaga e masani ona atiina ae i le itu o le tele-tele, tele-mafai ma maualuga-parameters, ma o nisi o loo galulue pea i le maualalo o le vevela, cryogenic, corrosive ala o faasalalauga ma isi siosiomaga.

CNC-Liu-Milling-Masini
cnc-machining

 

 

O le mea lea, o le tele o u'amea maualalo maualalo, u'amea feololo ma maualuga, u'amea sili-malosi, ma mea fa'apipi'i eseese ua fa'aaogaina.Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o nei uʻamea uʻamea ma alloys, e tele faʻafitauli fou o loʻo faʻaalia i le gaosiga o le uelo, lea e sili atu ona taatele ma sili ona ogaoga o taʻei uelo.

 

 

O ta'eta'ei o nisi taimi e aliali mai i le taimi o le uelo ma o nisi taimi i le tu'uina po'o le fa'agaioiga, e ta'ua o ta'e tuai.Talu ai o ia ta'e e le mafai ona iloa i le gaosiga, o ia ta'e e sili atu ona mata'utia.E tele ituaiga o ta'eta'ei fa'atupuina i le fa'agasologa o le uelo.E tusa ai ma suʻesuʻega o loʻo i ai nei, e tusa ai ma le natura o taʻetaʻe, e mafai ona vaevaeina i latou i vaega nei e lima:

okumabrand

 

 

1. Ta'e vevela

O ta'eta'e vevela e fa'atupuina i le maualuga o le vevela i le taimi o le uelo, o lea e ta'ua ai o ta'ei vevela.Faʻalagolago i meafaitino o le uʻamea e faʻapipiʻiina, o foliga, tulaga vevela ma mafuaʻaga autu o le faʻatupuina o vevela vevela e eseese foi.O le mea lea, o le vevela vevela ua vaevaeina i ni vaega se tolu: tioata tioata, ta'ei liquefaction ma ta'ei polygonal.

CNC-Lathe-Lipea
Masini-2

1. Ta'e tioata

I le vaega mulimuli ane o le tioata, o le ata vai e faia e le maualalo o le eutectic e faʻavaivaia ai le fesoʻotaʻiga i le va o fatu, ma taʻe e tupu i lalo o le gaioiga o le mamafa.

E masani lava ona tupu i le uelo o le uamea carbon ma le uʻamea maualalo ma le tele o mea le mama (maualuga mea o le sulfur, phosphorus, uʻamea, carbon, ma le silikoni) ma le uelo o le tasi-vaega austenitic uamea, nickel-faavae alloys ma nisi alumini alumini. ogatotonu.I tulaga taʻitasi, e mafai foʻi ona tupu taʻei tioata i totonu o le sone e afaina ai le vevela.

 

2. Ta'ei liquefaction maualuga vevela

I lalo o le gaioiga o le maualuga o le vevela o le faʻasolosolo o le vevela, o le toe faʻaleleia e tupu i le va o le sone e afaina ai le vevela ma le faʻapipiʻiina o le tele-layer welding, ma o taʻetaʻe e faʻatupuina i lalo o le gaioiga o le atuatuvale.

E masani lava ona tupu i u'amea malosi-maualuga o lo'o i ai le chromium ma le nickel, austenitic steels, ma nisi u'amea fa'avae nickel i totonu ole sone su'isu'i lata ane po'o le va o uelo fa'aopoopo.Pe a maualuga le mea o loʻo i totonu o le sulfur, phosphorus ma le silicon carbon i totonu o le uʻamea faavae ma le uaea uʻamea, o le a faʻatupulaia tele le faʻaogaina o le faʻafefeteina o le liquefaction.

viliina1

Taimi meli: Apr-18-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou