Tekonolosi Uila 2

cnc-liliu-gaioiga

 

 

Ta'eta'e tele

I le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi luma, i lalo o le gaioiga o le maualuga o le vevela ma le atuatuvale, o le lattice defects e gaoioi ma faʻapipiʻi e fausia ai se tuaoi lona lua, lea o loʻo i totonu o se tulaga palasitika maualalo i le maualuga o le vevela, ma faʻatupuina taʻetaʻei i lalo o le gaioiga o le atuatuvale.O ta'eta'ei fa'atele e tele lava ina tupu i le ueloina o u'amea mama po'o le tasi-vaega austenitic alloys po'o le va'aiga o le su'isu'i, ma e aofia i le ituaiga o vevela vevela.

CNC-Liu-Milling-Masini
cnc-machining

 

Toe fa'avevela Ta'eta'e

Mo u'amea ma fausaga uelo mafiafia-papa ma nisi o mea faumea e fa'amalosia ai timuga, o ta'eta'ei o lo'o tupu i vaega fa'apalapala o le sone o lo'o a'afia i le vevela i le taimi o le fa'amama avega o le vevela togafitiga po'o le tautua i se vevela fa'apitoa e ta'ua o reheat ta'eta'e.Toe fa'avevela ta'ei e tele lava ina tupu i vaega ma'a'a o le sone u'u a'afia vevela o u'amea maualalo maualuga-malosi u'amea, pearlitic u'amea u'amea u'amea, austenitic u'amea uamea ma nisi u'amea fa'avae nickel.

Ta'eta'e malulu

O ta'eta'e malulu o se ituaiga masani o ta'eta'e e gaosia i le uelo, lea e gaosia pe a fa'amalieina le vevela i le maualalo o le vevela pe a uma le uelo.O ta'eta'e malulu e masani lava ona tupu i le sone e a'afia ai le vevela o le sila maualalo, u'amea u'amea feololo, kaponi feololo ma u'amea maualuga.I tulaga ta'itasi, e pei o le ueloina o u'amea sili-maualuga-malosi po'o nisi fa'amea titanium, e aliali mai fo'i ma'i malulu i luga o le u'amea.

E tusa ai ma ituaiga uʻamea eseese ma fausaga e faʻapipiʻiina, o loʻo i ai foi ituaiga eseese o malulu malulu, lea e mafai ona vaevaeina i vaega nei e tolu:

okumabrand

Ta'e tuai

O se ituaiga masani o ta'ei malulu.O lona uiga autu e le foliga mai i le taimi lava e uma ai le uʻamea, ae o loʻo i ai se vaitaimi faʻapipiʻi lautele, ma o se taʻe faʻatasi ma uiga faʻatuai na faʻatupuina i lalo o le gaioiga tuʻufaʻatasia o le fausaga faʻamaʻa, hydrogen ma le faʻamalosi.

Tinei Ta'eta'e

O lenei ituaiga ta'eta'e e masani lava e le tuai, e maua vave pe a uma le uelo, o nisi taimi e tupu i le uelo, o nisi taimi e tupu i le sone vevela.O lo'o i ai se fausaga fa'ama'a'a, ta'eta'ei fa'atupuina i lalo o le fa'agaioiga o le fa'amalosi uelo.

 

CNC-Lathe-Lipea
Masini-2

Ta'eta'e Fa'apalapala Maulalo

Mo nisi mea e maualalo le palasitisi, pe a malulu i le maualalo o le vevela, o le aʻafiaga e mafua mai i le faʻaitiitia o le malosi e sili atu i le faʻaagaga palasitika o mea lava ia poʻo le taʻe e mafua mai i mea e avea ma mea maʻaleʻale.Talu ai e gaosia i le maualalo o le vevela, o se isi foi ituaiga o malulu malulu, ae leai se faʻatuai faʻalavelave.

Laminar Tearing

I le faagasologa o le gaosiga o fausaga opea suauu tetele ma va'a mamafa puipui, ta'ei laasaga tutusa ma le itu taʻavale i nisi o taimi e tupu, e taʻua o le laminar tearing.

E mafua ona o le i ai o mea faʻapipiʻi (i luga o le taʻavale) i totonu o le ipu uʻamea, o le faʻalavelave e faʻatupuina i le taimi o le uelo e faʻatatau i le taʻavale, e mafua ai se "laa" foliga faʻapipiʻi i totonu o le sone vevela e mamao ese mai le afi. saeia.

Fa'amamafa A'a Ta'e

Fa'atuai le ta'e o nisi fausaga uelo (e pei o va'a ma paipa) i lalo o le gaioiga tu'ufa'atasi a ala fa'a'a'a ma fa'amamafa.O a'afiaga e a'afia ai le fa'alavelave fa'alavelave e aofia ai meafaitino o le fausaga, le ituaiga o mea fa'afefeteina, foliga o le fausaga, le gaosiga ma le fa'agasologa o le uelo, mea fa'apipi'i, ma le tikeri o le fa'amama avega.E tupu le pala o le mamafa i le taimi o le tautua.

viliina1

Taimi meli: Apr-24-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou