Sa'o Locomotive Vaega Revolutionizes Alamanuia Alamanuia

12

I le suatiaina o le eleele mo le alamanuia o nofoaafi,Sa'o Locomotive Vaega(PLP) ua faʻaalia se vaega fou e folafola atu e faʻafouina le lelei ma le faʻamaoni o locomotives i le lalolagi atoa. O lenei vaega fou, lea na fausia mo le silia ma le lima tausaga, ua setiina e foia ai nisi o luitau sili ona tumau o loo feagai ma le vaega o nofoaafi, e aofia ai tau o le tausiga, suauu lelei, ma le taimi e malolo ai.

O le vaega fou, ua taʻua o le Advanced Traction Control Module (ATCM), o le taunuuga o suʻesuʻega lautele ma le galulue faʻatasi i le va o inisinia, saienitisi meafaitino, ma tagata tomai faʻapitoa. O le ATCM o lo'o tu'ufa'atasia mea fa'aonaponei ma fa'ainisinia fa'ainisinia e fa'aleleia atili ai le fa'atinoga o masini locomotive. E tusa ai ma le Inisinia Sili a le PLP, Dr. Emily Carter, o le ATCM ua mamanuina e sili ona lelei le pulea o le traction, faʻaitiitia le ofuina ma le loimata i vaega taua, ma faʻaleleia atili le lelei o le locomotive.

 

CNC-Machining 4
5-axis

"O faiga fa'aleaganu'u fa'atonuga o lo'o avea pea ma fa'alavelave i fa'atinoga o locomotive," o le tala lea a Dr. Carter. "Faatasi ai ma le ATCM, ua mafai ona matou fatuina se faiga e le gata ina faʻaleleia ai le taʻavale ae faʻaitiitia ai foi le faʻalavelave i isi vaega o locomotive. O lona uiga o le umi o le tautua, faʻaititia le tau o le tausiga, ma sili atu le lelei o le suauu."

Aafiaga tau Tamaoaiga ma le Siosiomaga

O le faʻaofiina o le ATCM e faʻamoemoe e iai se aafiaga loloto o le tamaoaiga i le alamanuia o nofoaafi. E ala i le fa'aitiitia o le tele o le tausiga ma le fa'alauteleina o le ola o locomotives, e mafai e le au fai nofoaafi ona fa'amoemoe e va'aia le tele o tau fa'asao. E le gata i lea, o le faʻaleleia atili o le suauʻu o locomotives ua faʻapipiʻiina i le ATCM o le a taʻitaʻia ai le faʻaititia o tau o galuega ma le faʻaitiitia o le kasa oona.

O John Mitchell, Pule Sili o le Precision Locomotive Part, na faamamafaina le aoga o le siosiomaga o levaega fou."O le alamanuia o nofoaafi o loʻo i lalo o le faʻateleina o le mamafa e faʻaitiitia ai lona carbon footprint. O le ATCM e le gata ina fesoasoani i le au faʻatautaia e faʻasaoina tupe ae o loʻo lagolagoina foi a latou sini faʻaauau.

Taliaina Alamanuia ma Fa'amoemoega i le Lumana'i

O le ATCM ua mae'a fa'atosina mata'ina mai ta'aalo tetele i le alamanuia o nofoaafi. O nisi o kamupani ta'uta'ua o nofoaafi ua fa'aalia le fiafia i le fa'aaogaina o le tekonolosi fou, ma ua fa'ailoa mai e le PLP o le a amata le gaosiga tele o le ATCM i masina a sau. Ua valoia e le au su'esu'e alamanuia e mafai ona avea le ATCM ma tulaga masani i locomotives fou i totonu o nai tausaga o lumanai.

O le au faigaluega a le aufaipisinisi nofoaafi, o Thomas Greene, na ia faʻaalia le aʻafiaga o le ATCM. "O se tasi lea o atinaʻe sili ona fiafia na ou vaʻaia i loʻu 30 tausaga i totonu o le alamanuia. O le gafatia mo le faʻasaoina o tau ma faʻamanuiaga tau le siosiomaga e tele.

1574278318768

Luitau ma Atinae i le Lumanai

E ui i le naunautaiga o loʻo siomia ai le ATCM, o loʻo i ai pea luitau e tatau ona foia. O le tu'ufa'atasia o le vaega fou i va'a locomotive o lo'o i ai nei o le a mana'omia ai le fuafuaina lelei ma le fa'amaopoopoina. E le gata i lea, e manaʻomia e le au faʻatautaia nofoaafi le faʻatupeina o aʻoaʻoga mo a latou auvaa faʻaleleia ina ia mautinoa latou te masani i tekinolosi fou.

O lo'o va'ava'ai atu le PLP i atina'e i le lumana'i. Na faaalia e Dr. Carter o loʻo galue le kamupani i se faasologa o vaega faʻaopoopo e faʻaleleia atili ai le gaioiga o locomotive. "O le ATCM ua naʻo le amataga. Matou te tuuto atu i le faʻaauauina o faʻafouga ma o loʻo i ai nei le atinaʻeina o tekonolosi fou o le a fausia i luga o le manuia o le ATCM."

Fa'alilo ma viliina galuega fa'agasologa o galuega Fa'atatau maualuga CNC i totonu o le fale u'amea, fa'agasologa galue i totonu o le u'amea.
CNC-Machining-Myths-Listing-683

 

Fa'ai'uga

O le fa'aofiina o le Advanced Traction Control Module e le Precision Locomotive Part e fa'ailogaina ai se tulaga taua tele i le atina'eina o tekinolosi locomotive. Faatasi ai ma lona gafatia e faʻaleleia le lelei, faʻaitiitia tau, ma lagolagoina le faʻaleleia o le siosiomaga, o le ATCM ua sauni e faia se aafiaga tumau i luga o le alamanuia o nofoaafi. A'o sauni le PLP mo le gaosiga tele ma le fa'afouina atili, o le lumana'i o felauaiga o nofoaafi e sili atu le susulu nai lo se isi lava taimi.


Taimi meli: Sep-23-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou