Tulaga Fa'ava-o-malo

12

 

A o tauivi le lalolagi ma luʻitau faifaipea o le faʻamaʻi COVID-19, o loʻo feagai le lalolagi faʻavaomalo ma se tulaga lavelave ma faʻasolosolo. Faatasi ai ma le tulaʻi mai o suiga fou ma le le tutusa o le tufatufaina o tui, o loʻo faʻatautaia e atunuʻu se paleni maʻaleʻale i le va o le soifua maloloina lautele ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga. I le tele o vaega o le lalolagi, o le faʻasalalauina o le Delta variant ua mafua ai le siʻitia o mataupu, faʻaosofia ai le toe faʻafouina o popolega e uiga i le aoga o tui o loʻo i ai nei ma le manaʻomia mo faʻaopoopoga o le soifua maloloina lautele. O lenei mea ua matua iloga lava i atunu'u e maualalo le tau o tui, lea o lo'o fa'aletonu faiga fa'alesoifua maloloina ma o lo'o tumau pea le maualuga o le a'afiaga o fa'ama'i pipisi.

CNC-Machining 4
5-axis

 

 

 

I le taimi lava e tasi, o taumafaiga e faʻateleina faʻasalalauga tui ma faʻalauteleina avanoa i tui sa avea ma faʻamuamua mo le tele o malo ma faʻalapotopotoga faʻavaomalo. O le faʻatagaina talu ai nei o tui fou ma le tuʻufaʻatasia o tui i atunuʻu maualalo ma vaeluaga o tupe maua, o ni laasaga taua i le faʻatalanoaina o faʻalavelave faʻavaomalo i le tufatufaina atu o tui. Peita'i, o lu'itau e pei o le fa'atuai o tui ma fa'alavelave fa'aletonu o lo'o fa'aauau pea ona taofia le alualu i luma i le ausiaina o tui puipui lautele. O le aʻafiaga o le faʻamaʻi i le tamaoaiga o le lalolagi ua matuaʻi loloto, faʻatasi ai ma faʻalavelave i le sapalai o filifili, maketi o tagata faigaluega, ma tupe faʻaalu a tagata faʻatau. E ui o nisi atunuu ua vaaia le toe malosi i gaioiga tau tamaoaiga ona ua faaitiitia tapulaa, o isi o loo faaauau pea ona tauivi ma aafiaga umi o le faalavelave.

 

O le le tutusa o le toe faʻaleleia ua faʻamaonia ai le fesoʻotaʻi o le tamaoaiga o le lalolagi ma le manaʻomia o taumafaiga faʻamaopoopo e lagolago ai tagata vaivai ma pisinisi. I le lotolotoi o nei luitau, ua feagai foi le lalolagi faavaomalo ma feeseeseaiga geopolitical ma faalavelave agaalofa. Feteʻenaʻiga i itulagi e pei o Sasaʻe Tutotonu, Aferika, ma Europa i Sasaʻe o loʻo faʻaauau pea ona suia le faitau aofaʻi ma faʻalavelaveina punaoa, faʻateleina faʻafitauli o loʻo i ai nei ma fatuina ni luitau fou mo faʻalapotopotoga fesoasoani alofa.

1574278318768

 

I le tali atu i nei mataupu lavelave ma fesoʻotaʻiga, o le galulue faʻavaomalo ma le tipiloma ua faʻafouina le taua. O fa'alapotopotoga ma fa'alapotopotoga tu'ufa'atasi ua saunia ni fa'avae mo talanoaga ma le galulue fa'atasi, fa'ataga atunu'u e fefa'asoaa'i fa'ata'ita'iga sili, fa'amaopoopo tali, ma fa'aputu alagaoa e fo'ia ai le tele o a'afiaga o fa'ama'i. I le vaʻai atu i luma, o loʻo feagai le faʻalapotopotoga faʻavaomalo ma se faʻalavelave mataʻutia i ana taumafaiga e foia luitau e mafua mai i le faʻamaʻi. O le manaʻoga mo le faʻaauauina o le mataala i faiga faʻalesoifua maloloina lautele, avanoa tutusa i tui, ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le a manaʻomia ai le faʻamaoni tumau ma le galulue faʻatasi mai malo, pisinisi, ma sosaiete lautele.

Fa'alilo ma viliina galuega fa'agasologa o galuega Fa'atatau maualuga CNC i totonu o le fale u'amea, fa'agasologa galue i totonu o le u'amea.
CNC-Machining-Myths-Listing-683

 

A o faʻatautaia e le lalolagi lenei tulaga faʻasolosolo, o aʻoaʻoga aʻoaʻoina mai le faʻamaʻi e mautinoa lava o le a faʻaogaina ai faʻamuamua ma faiga faʻavae mo tausaga a sau. Mai le fa'amalosia o faiga fa'alesoifua maloloina ma tapenapenaga i fa'ama'i i le fa'atalanoaina o tulaga le tutusa ma le fa'atupuina o le maufetuuna'i, o lo'o feagai le atunu'u fa'ava-o-malo ma se mana'oga tu'ufa'atasi e fausia se lumana'i gafataulimaina ma fa'atasi. O filifiliga e faia i masina a sau o le a i ai ni aafiaga mamao mo le soifua manuia o tagata i le lalolagi atoa ma le mautu o le faatulagaga o le lalolagi.


Taimi meli: Sep-09-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou