Fa'afanua o le Tamaoaiga o le Lalolagi

12

 

 

I masina talu ai nei, o letamaoaiga o le lalolagifanua ua fa'ailogaina i se faasologa o atina'e taua, e atagia uma ai le maufetuuna'i ma lu'itau i vaega eseese. Aʻo faʻatautaia e malo le lavelave o le toe faʻaleleia o le faʻamaʻi, feteʻenaʻiga geopolitical, ma le faʻaleleia o le malosi o maketi, o le tulaga o le tamaoaiga o le lalolagi o loʻo faʻaalia ai se ata tele.

CNC-Machining 4
5-axis

 

Amerika i Matu: Toe Fa'aleleia Tumau i le lotolotoi o popolega o le tau o le tau

I Amerika i Matu, o loʻo faʻaauau pea ona maua e le Iunaite Setete le malosi o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, faʻamalosia e le malosi o tupe faʻaalu a tagata faʻatau ma le tele o faʻamalosiaga tau tupe. O le maketi o tagata faigaluega ua faʻaalia le mataʻina o le maufetuunaʻi, faʻatasi ai ma le leai o ni galuega ua faasolosolo malie ona faʻaitiitia. Ae ui i lea, o le tau o le tau o loʻo tumau pea le popolega, ma le Faʻamaumauga o Tau Faʻatau (CPI) oʻo atu i tulaga e leʻi vaʻaia i le tele o tausaga. Ua fa'ailoa mai e le Feterale Fa'asao le si'itia o tului e taofia ai le fa'atupuina o le tau o le tau, o se gaioiga e ono iai ni a'afiaga tele mo maketi i totonu ma le lalolagi.

O Kanata, faʻapea foi, ua molimauina le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, faʻamalosia e le maualuga o tui tui ma faiga lagolago a le malo. O le maketi o fale, e ui i lea, o loʻo tumau pea le vevela, faʻaosofia talanoaga e uiga i faʻatonuga faʻatonutonu e faʻamautinoa ai le mautu umi.

Europa: Fa'asalaina le le mautonu ma fa'alavelave malosi

tamaoaiga o Europatoe fa'aleleia ua le tutusa, ma tulaga eseese o le manuia i le konetineta atoa. O le Eurozone ua faʻaalia faʻailoga o le tuputupu aʻe, ae o faʻalavelave faʻalavelave sapalai ma faʻalavelave malosi ua tulaʻi mai ai ni luitau tetele. O le si'itia talu ai nei i tau o le kesi fa'alenatura ua mafua ai ona si'itia tau o gaosiga ma le fa'atupuina o le tau o le tau, aemaise lava i atunu'u o lo'o fa'alagolago tele i le fa'aulufale mai o le malosi.

Siamani, le tamaoaiga tele i Europa, ua feagai ma faigata ona o lona faalagolago i oloa gaosi oloa auina atu i fafo ma malosiaga mai fafo. O le vaega o taavale, o se maatulimanu o le tamaoaiga o Siamani, na matua afaina lava i le le lava o semiconductor. I le taimi nei, o loʻo tauivi le Malo Tele ma suiga o fefaʻatauaʻiga post-Brexit ma le le lava o tagata faigaluega, faʻalavelave ai lona toe faʻaleleia.

1574278318768

Asia: Auala Eseese ma Faamoemoega o le Tuputupu ae

O le tulaga o le tamaoaiga o Asia o loʻo faʻaalia i auala eseese i totonu o ona tamaoaiga tetele. Saina, le tamaoaiga tele o le itulagi, ua oʻo i le faʻagesegese o le tuputupu aʻe, e mafua mai i le faʻatulafonoina o le taofiofia o vaega taua e pei o tekinolosi ma fanua faʻatau. O le faʻafitauli o aitalafu a Evergrande ua atili faʻateleina ai popolega e uiga i le mautu tau tupe. E ui i nei lu'itau, o lo'o tumau pea le malosi o le vaega o oloa auina atu i fafo a Saina, o loʻo lagolagoina e le manaʻoga o le lalolagi mo oloa gaosi.

O Initia, i le isi itu, ua faʻaalia faʻailoga mautinoa o le toe faʻaleleia, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia i gaosiga o fale gaosi oloa ma auaunaga. O le taulai a le malo i atinae tetele ma le numera o numera e faamoemoe e unaʻia ai le tuputupu aʻe umi. Ae ui i lea, o loʻo feagai le atunuʻu ma luʻitau e fesoʻotaʻi ma le tau o le tamaoaiga ma le leai o ni galuega, lea e manaʻomia ai faiga faʻavae faʻatatau.

Fa'alilo ma viliina galuega fa'agasologa o galuega Fa'atatau maualuga CNC i totonu o le fale u'amea, fa'agasologa galue i totonu o le u'amea.
CNC-Machining-Myths-Listing-683

 

Ose Fa'afanua Lavelave ma Fa'aleleia

O le tulaga o le tamaoaiga o le lalolagi o se laufanua lavelave ma fesuisuiai, faʻatulagaina e le tele o mea taua e aofia ai faʻaiuga faiga faʻavae, faʻamalosia maketi, ma faʻalavelave fafo. A'o fa'aauau pea ona fa'atautaia e atunu'u lu'itau ma avanoa o le vaitau o le fa'ama'i, o le galulue fa'atasi ma fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga o le a taua tele i le fa'atupuina o le tuputupu a'e gafataulimaina ma fa'atasi. E tatau i tagata fai faiga fa'avae, pisinisi, ma fa'alapotopotoga fa'ava-o-malo ona galulue fa'atasi e fo'ia fa'afitauli faigata e pei o le tau o le tau, fa'alavelave fa'asoa, ma fete'ena'iga fa'a-geopolitical, fa'amautinoaina se tamaoaiga mautu ma manuia i le lalolagi.


Taimi meli: Sep-18-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou