Tamaoaiga a le Lalolagi i le taimi nei

polokalame_cnc_milling

Ole tulaga o iai nei oletamaoaiga o le lalolagio se autu e sili ona popole ma fiafia i ai tagata i le lalolagi atoa. Faatasi ai ma le faʻaauau pea o aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19, faʻalavelave faʻa-geopolitical, ma le suiga o fefaʻatauaiga, o loʻo faʻasolosolo pea le tamaoaiga o le tamaoaiga. I lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina mea taua e faʻavaeina ai le tamaoaiga o le lalolagi i le taimi nei ma o latou aʻafiaga mo pisinisi, malo, ma tagata taʻitoʻatasi. O se tasi o faʻafitauli sili ona faigata o loʻo feagai ma le tamaoaiga o le lalolagi o le faʻaauau pea o aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19. O le faʻamaʻi ua mafua ai le faʻalavelave faʻalavelave i le lalolagi sapalai filifili, ma mafua ai le le lava o oloa taua ma meafaitino. O loka ma tapulaʻa femalagaaʻi ua iai foi se aafiaga tele i le auʻaunaga, aemaise lava ile vaega o turisi ma talimalo.

CNC-Machining 4
5-axis

 

 

 

A o faʻaauau pea ona tauivi atunuʻu ma faʻafitauli o le soifua maloloina lautele, e ono faʻaauau pea le paʻu o le tamaoaiga, ma faʻatupu ai ni luʻitau mo pisinisi ma malo. O feeseeseaiga geopolitical ma fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga o loʻo faia foi se sao taua i le faʻatulagaina o le tamaoaiga o le lalolagi. O feeseeseaiga tau fefaʻatauaʻiga i le va o tamaoaiga tetele e pei o le Iunaite Setete ma Saina ua mafua ai le tau ma faʻalavelave tau fefaʻatauaʻiga, ma aʻafia ai le tafe o oloa ma auaunaga. E le gata i lea, o feeseeseaiga geopolitical i itulagi e pei o Sasaʻe Tutotonu ma Europa i Sasaʻe e mafai ona faʻalavelaveina maketi malosi o le lalolagi, e mafua ai le fesuisuiai o tau o le suauʻu ma aʻafia ai le tau o gaosiga mo pisinisi i le lalolagi atoa.

 

I le tali atu i nei lu'itau, ua fa'atino e malo ma faletupe tutotonu eseese faiga fa'avae tau tupe ma tupe e lagolago ai a latou tamaoaiga. Ole fa'aitiitiga fa'afuainumera, fa'aitiitiga tului, ma fa'aputuga fa'aosofia ua fa'atinoina e fa'aosofia ai le tuputupu a'e o le tamaoaiga ma fa'aitiitia ai le a'afiaga o le fa'ama'i. Ae ui i lea, o nei faiga ua faʻaalia ai foi popolega e uiga i le tau o le tau, faʻaititia o tupe, ma le tumau umi o aitalafu a le malo. O le tamaoaiga o le lalolagi o loʻo feagai foʻi ma suiga tetele i amioga faʻatau ma faiga faʻapisinisi. O le si'itia o le e-commerce ma galuega mamao ua suia ai le auala e fa'atau ma galulue ai tagata, e o'o atu ai i suiga i faiga mana'oga ma fa'atauga fa'atau fanua.

1574278318768

 

Ua fa'atuputeleina le fa'aogaina e pisinisi o tekonolosi fa'atekinolosi ma masini e fa'aleleia atili ai le gaosiga ma fa'afetaui i le masani fou, e o'o atu ai i le si'itia o galuega ma le mana'omia o le fa'aleleia ma le toe fa'aleleia o tagata faigaluega. I le lotolotoi o nei luitau, o loʻo i ai foi avanoa mo le faʻafouina ma le tuputupu aʻe i le tamaoaiga o le lalolagi. O le televave o le atinaʻeina o tekonolosi malosi faʻafouina ma le unaʻia mo le faʻaauau o loʻo fausia ai pisinisi fou ma avanoa faʻafaigaluega. O le numera o auaunaga tau tupe ma le siʻitia o cryptocurrencies o loʻo toe faʻafouina foi le vaega tau tupe, ofoina atu auala fou mo tupe teufaafaigaluega ma le faʻaofiina o tupe.

Fa'alilo ma viliina galuega fa'agasologa o galuega Fa'atatau maualuga CNC i totonu o le fale u'amea, fa'agasologa galue i totonu o le u'amea.
CNC-Machining-Myths-Listing-683

A o faʻaauau pea le faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, e taua mo pisinisi ma malo ona faʻafetaui i le suiga o laufanua. O le galulue faatasi ma le galulue faatasi i le va o malo o le a taua tele i le taulimaina o luitau o le lalolagi e pei o suiga o le tau, soifua maloloina lautele, ma le le tutusa o le tamaoaiga. O le taliaina o le alualu i luma faatekonolosi ma le faʻaleleia o se aganuʻu o mea fou o le a avea ma ki i le faʻatupuina o le tamaoaiga gafataulimaina ma le manuia mo tagata uma. I le faaiuga, o le tulaga o loʻo i ai nei o le tamaoaiga o le lalolagi o loʻo faʻaalia i le lavelave o fesoʻotaʻiga o mea, e aofia ai le faʻaauau pea o aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19, faʻalavelave faʻanofopolokiki, ma suiga o tagata faʻatau ma pisinisi. E ui o loʻo i ai luitau ma le le mautonu, e iai foʻi avanoa mo le faʻafouina ma le tuputupu aʻe. E ala i le galulue faʻatasi ma le taliaina o suiga, e mafai ai e le tamaoaiga o le lalolagi ona faʻatautaia nei luitau ma tulaʻi mai malosi ma sili atu ona maufetuunaʻi i tausaga a sau.


Taimi meli: Iuni-24-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou